fbpx

Cookies

Η Νιππόνια σας εύχεται χρόνια πολλά και καλή χρονιά!

Τα τελευταία ευρωπαϊκά μοντέλα της Nipponia παρουσιάστηκαν με μεγάλη επιτυχία στην έκθεση Brussels Expo. Η γκάμα της Nipponia περιλαμβάνει συμβατικά μοντέλα, αλλά κυρίως επικεντρώνεται στην αγορά του ηλεκτροκίνητου. Τα ηλεκτρικά σκούτερ της Nipponia προσφέρουν εντυπωσιακό και καινοτόμο σχεδιασμό με ποιοτικά εξαρτήματα, αλλά και σε πολύ ανταγωνιστκή τιμή.

Η Νιππόνια σας εύχεται χρόνια πολλά και καλή χρονιά!

Το Nipponia MSGER είναι ένα σκούτερ μεταφοράς φορτίου  σχεδιασμένο να μεταφέρει οδηγό και συνεπιβάτη αλλά κυρίως να χρησιμοποιηθεί ως μεταφορικό όχημα για ελαφριά φορτία. Ένα υβριδικό κάθισμα, το οποίο αναδιπλώνει και αποκαλύπτει μια μεγάλη επιφάνεια φόρτωσης. Επιπλέον φορτία μπορούν να τοποθετηθούν μπροστά από τον οδηγό στο πάτωμα ποδιών. Ένα χαμηλό κέντρο βάρους παρέχει ασφάλεια και σταθερότητα υπό φορτίου.

 Το Nipponia Miro είναι ένα κομψό και λιτό καθημερινό σκούτερ με άνετο κάθισμα και αποθηκευτικό χώρο.

 Και τα δυο μοντέλα ωθούνται από κινητήρα με ηλεκτρονικό σύστημα ψεκασμού καυσίμου, χαμηλής κατανάλωσης αλλά αποτελεσματικού Euro-IV κινητήρα.

 Δείτε τα από κοντά στο περίπτερο της Nipponia: Hall 7, Stand F.045 E.040

H Nipponia υπερήφανα παρουσιάζει δυο νέα μοντέλα, που αποτελούν μια κομψή γνωριμία με τον κόσμο της μοτοσικλέτας καθώς και της πρακτικής λύσης στην μετακίνηση.

 Η Nipponia Duel είναι μια κομψή 125cc μοτοσικλέτα με δυναμικό Euro-IV διπλής ανάφλεξης κινητήρα με ηλεκτρονικό σύστημα ψεκασμού καυσίμου. Εξοπλισμένη με εμπρόσθια και οπίσθια CBS δισκόφρενα, πλήρως ψηφιακό πίνακα οργάνων, η Duel είναι μια τέλεια και ταυτόχρονα προσιτή λύση.

Η Nipponia Tremor μολονότι είναι μια μικρού μεγέθους μοτοσικλέτα μετακίνησης, είναι πολλά περισσότερα από ένα παιχνίδι. Ωθούμενη από κινητήρα (κάθετου άξονα) Euro IV, με ηλεκτρονικό σύστημα ψεκασμού καυσίμου, διπλής ανάφλεξης, είναι χαρά να την οδηγείς, να μετακινείσαι ή απλά να διασκεδάζεις εντός αλλά και εκτός δρόμου. Ο ιδιαίτερος σχεδιασμός της και τα χρώματά της προσθέτουν έναν επιπλέον παράγοντα διασκέδασης στην οδήγηση.

Δείτε τα από κοντά στο περίπτερο της Nipponia: Hall 7, Stand F.045 E.040

    

To Nipponia Status ωθείται από ένα νέο ειδικά σχεδιασμένο 300cc υγρόψυκτο κινητήρα, ο οποίος δίνει έμφαση στην απόδοση, στη χαμηλή κατανάλωση και στην ομαλή εμπειρία οδήγησης.

Το Nipponia Status διαθέτει όλο τον εξοπλισμό που αναμένει κανείς και πολλά περισσότερα. Σύστημα έγχυσης καυσίμου, ABS φρένα, ψηφιακό πίνακα οργάνων με ενσωματωμένο GPS, θύρα USB, LED φωτισμό θέσης και οπίσθιο, ρυθμιζόμενο ανεμοθώρακα και πολλά ακόμα.

Δείτε το από κοντά στο περίπτερο της Nipponia: Hall 7, Stand F.045 E.040

Η Nipponia παρουσιάζει στην Intermot δυο ηλεκτροκίνητα σκούτερ, που προορίζονται για τους Ευρωπαϊκούς δρόμους το 2019.

Το πρώτο, Nipponia Volty, ανήκει στην κατηγορία των 50cc, εξοπλισμένο με ηλεκτροκινητήρα Bosch (οπίσθιου τροχού) 1500W με αυτονομία κίνησης μέχρι και 100 χιλιόμετρα χάρις στις δυο μπαταρίες λιθίου.

Λιτές, καλαίσθητες αλλά μοντέρνες γραμμές συνθέτουν ένα πακέτο προσιτής αλλά κομψής προσέγγισης στην εναλλακτική μετακίνηση.

Το Nipponia Terranova είναι ένας πραγματικός λόγος να επιλέξεις ηλεκτροκίνητο. Είναι maxi-scooter με έναν ηλεκτροκινητήρα 24kW (μέγιστη ισχύς) με αυτονομία κίνησης πάνω από 100, ενσωματωμένο GPS (ελέγχεται μέσω εφαρμογής κινητού τηλεφώνου) και όλα τα κορυφαία χαρακτηριστικά που αναμένει κανείς από ένα κορυφαίου επιπέδου μοντέλο.

 Δείτε τα από κοντά στο περίπτερο της Nipponia: Hall 7, Stand F.045 E.040

 

Το περίπτερο της Nipponia στην Intermot 2018.

Μια εντελώς νέα σειρά μικρών μοτοσικλετών αλλά και scooter θα παρουσιάσει η Nipponia φέτος στην έκθεση Intermot 2018 στην Γερμανία. Όλα τα νέα μοντέλα ταυτίζονται με τις τελευταίες τάσεις των ευρωπαϊκών αγορών και θα προσφέρουν μία αξιόπιστη και προσιτή εναλλακτική λύση στην μικρή και μεσαία κατηγορία δικύκλων.

Στην Intermot 2018 θα συμμετάσχει η Nipponia, όπου και θα παρουσιάσει τα νέα της μοντέλα για το 2019. Στην έκθεση που γίνεται στην Κολωνία της Γερμανίας προβλέπονται 220000 επισκέπτες μεταξύ αυτών και πάνω από 59000 εμπορικοί επισκέπτες.


Στην αγορά του ηλεκτροκίνητου δικύκλου μπαίνει η Nipponia με νέα μοντέλα. Στην παγκόσμια έκθεση μοτοσυκλέτας Intermot 2018 που γίνεται στην Κολωνία θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά. Τα νέα μοντέλα συνδυάζουν οικονομία και καλαισθησία με την εγγύηση της Nipponia.

 

Η Nipponia κινείται δυναμικά στην παγκόσμια αγορά. Η εξαγωγική της δραστηριότητα επεκτείνεται σε 4 ηπείρους και σύντομα αναμένεται να μπει και στην αγορά της κεντρικής Αμερικής.

Φέτος, ο προορισμός του ετήσιου ταξιδιού της Nipponia για τους αντιπροσώπους της στη Δομινικανή Δημοκρατία, ήταν η Ελλάδα. Το ταξίδι πραγματοποιήθηκε στα τέλη Μαϊου και οι πελάτες μας είχαν την ευκαιρία, σε μια γεμάτη με δραστηριότητες εβδομάδα, να επισκεφτούν πολλά αξιοθέατα.

Αθήνα, Σούνιο, Σαντορίνη, Επίδαυρος, Μυκήνες και Ναύπλιο ήταν μερικά απο τα πολλά μέρη που συμπεριλήφθηκαν στο δρομολόγιο.

Το φετινό ταξίδι ήταν ιδιαίτερο καθώς η Nipponia, μιας και είναι ελληνική εταιρία, ήταν σε θέση να προσφέρει μια εμπειρία απο πρώτο χέρι από καθε τι ελληνικό: φιλοξενία, φαγητό και ευχάριστους προορισμούς.

 

 

                                  

H Nipponia είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συμμετοχή της στην επερχόμενη έκθεση Intermot 2018 που θα πραγματοποιηθεί στην Κολωνία, με μια συναρπαστική νέα σειρά μοντέλων.

Μείνετε συντονισμένοι για νεότερα..

H παρουσίαση των νέων μοντέλων της Nipponia για τους dealers έγινε στο Santo Domingo τον Μάρτιο.

Το παρών έδωσαν όλοι. Στην φωτογραφία από αριστερά:

1. Sr. Julio Cesar de la Cruz - Deninsa Internacional 2. Sr. Frederic Alvarado (ο υιός) - P&P Comercial Srl 3. Srl Freddy Alvarado - P&P Comercial Srl 4. Sra Carmen Lugo - Importadora E.&C. Srl 5. Sra Kenia Gonsález abogada de bufete del Dr.Sánchez 6. Sr. William Castillo - Inversiones Mayía Srl 7. Sr. Eduardo Jimenez Cedano - Cedano Motors Srl

Τους ευχαριστούμε όλους για την παρουσία τους! 

 

    

Our congratulations to the La Romana Brio Riders on the occasion of the first anniversary since their establishment as a group.

Their presence contributes greatly to spreading the reputation of Nipponia products in the Dominican Rep. We have their backs!