Φέτος, ο προορισμός του ετήσιου ταξιδιού της Nipponia για τους αντιπροσώπους της στη Δομινικανή Δημοκρατία, ήταν η Ελλάδα. Το ταξίδι πραγματοποιήθηκε στα τέλη Μαϊου και οι πελάτες μας είχαν την ευκαιρία, σε μια γεμάτη με δραστηριότητες εβδομάδα, να επισκεφτούν πολλά αξιοθέατα.

Αθήνα, Σούνιο, Σαντορίνη, Επίδαυρος, Μυκήνες και Ναύπλιο ήταν μερικά απο τα πολλά μέρη που συμπεριλήφθηκαν στο δρομολόγιο.

Το φετινό ταξίδι ήταν ιδιαίτερο καθώς η Nipponia, μιας και είναι ελληνική εταιρία, ήταν σε θέση να προσφέρει μια εμπειρία απο πρώτο χέρι από καθε τι ελληνικό: φιλοξενία, φαγητό και ευχάριστους προορισμούς.

 

 

                                  

H Nipponia είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συμμετοχή της στην επερχόμενη έκθεση Intermot 2018 που θα πραγματοποιηθεί στην Κολωνία, με μια συναρπαστική νέα σειρά μοντέλων.

Μείνετε συντονισμένοι για νεότερα..

H παρουσίαση των νέων μοντέλων της Nipponia για τους dealers έγινε στο Santo Domingo τον Μάρτιο.

Το παρών έδωσαν όλοι. Στην φωτογραφία από αριστερά:

1. Sr. Julio Cesar de la Cruz - Deninsa Internacional 2. Sr. Frederic Alvarado (ο υιός) - P&P Comercial Srl 3. Srl Freddy Alvarado - P&P Comercial Srl 4. Sra Carmen Lugo - Importadora E.&C. Srl 5. Sra Kenia Gonsález abogada de bufete del Dr.Sánchez 6. Sr. William Castillo - Inversiones Mayía Srl 7. Sr. Eduardo Jimenez Cedano - Cedano Motors Srl

Τους ευχαριστούμε όλους για την παρουσία τους! 

 

    

Our congratulations to the La Romana Brio Riders on the occasion of the first anniversary since their establishment as a group.

Their presence contributes greatly to spreading the reputation of Nipponia products in the Dominican Rep. We have their backs!

 

Το ετήσιο ταξίδι-δώρο της Nipponia για τους αντιπροσώπους της στη Δομινικανή Δημοκρατία ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία.

Φέτος, επισκέφτηκαν τα ΗΑΕ συνοδευόμενοι από τα στελέχη της Nipponia, Χαρά Μένη και Felix Santana.

Αυτό το μπόνους ταξίδι πραγματοποιείται σε αναγνώριση της συμβολής των αντιπροσώπων στις πωλήσεις στη Δομινικανή Δημοκρατία, όπου η μάρκα Nipponia βρίσκεται μεταξύ των ηγετών της αγοράς.

 

          

Η περιβαλλοντολογική αστυνομία της Δομινικανής Δημοκρατίας παρέλαβε, μέσω του αντιπροσώπου της Nipponia, Deninsa Internacional SRL (Santo Domingo Este), αρκετά μοντέλα Nipponia TN200.

H φήμη της Nipponia για αξιοπιστία και ποιότητα αντανακλάται πλήρως μέσα από αυτόν τον ρόλο.

 

Είναι τιμή για τη Nipponia να είναι κομμάτι της περιβαλλοντολογικής αστυνομίας της Δομινικανής Δημοκρατίας. 

Ο συνεργάτης της Nipponia στη Γαλλία, ECCITY Motocycles, κερδίζει τον διαγωνισμό του SIPPEREC.

(Syndicat intercommunal de la périphérie de Paris pour les énergies et les réseaux de communication - Διαδημοτικό συνδικάτο των παρισινών προαστίων για ενεργειακά και επικοινωνιακά δίκτυα).

Μετά την επιτυχία της με την πόλη του Παρισιού, που επέλεξε - το 2016- το Artelec 670 ως ηλεκτρικό σκούτερ της κατηγορίας 125cc,  

η ECCITY Motocycles κέρδισε και τον διαγωνισμό του SIPPEREC με το Artelec 470 στη κατηγορία των 50cc.

Το Artelec 470 κέρδισε μια επεκτάσιμη 2ετή σύμβαση, με μια εκτιμώμενη ποσότητα των 200 ηλεκτρικών σκούτερ.  

Αποτελεί μια αναγνώριση από αυτόν τον οργανισμό, ο οποίος ενσωματώνει περίπου 600 δημόσιους θεσμούς και αρχές στη περιοχή Île-de-France.

 

Photo ©Wilfrid Gremillet – SIPPEREC

Ο Γάλλος υπουργός περιβάλλοντος εισήγαγε τις νέες κρατικές επιχορηγήσεις που θα χορηγηθούν στην ηλεκτροκίνηση: 

επιδότηση ηλεκτρικών δίτροχων και επιδότηση μετατροπής για ελαφρά εμπορικά οχήματα.

Ο πρώτος δικαιούχος αυτών των επιδοτήσεων ήταν παρών, και είναι το ηλεκτρικό σκούτερ Artelec

- αναπτύχθηκε από την γαλλική κατασκευάστρια εταιρεία Eccity, σε συνεργασία με τη Nipponia – που ηγείται της λίστας των κρατικών επιχορηγήσεων στα ηλεκτρικά δίκυκλα.

Ο υπουργός επεσήμανε τις προϋποθέσεις για τη χορήγηση, η οποία δεν ισχύει για τα δίκυκλα με μπαταρία μολύβδου.

Ο διανομέας της Nipponia στην πόλη του Higuey της Δομινικανής Δημοκρατίας, Inversiones Mayia Srl, ανακοίνωσε τη δημιουργία της λέσχης “Nipponia Brio Higueyano”.

Μια τεράστια εκδήλωση σε όλη την πόλη στις 11 Δεκεμβρίου θα ενώσει όλους τους κατόχους Nipponia Brio και θα σηματοδοτήσει την ίδρυση της λέσχης.

Όλοι οι κάτοικοι του Higuey θα πρέπει να είναι εκεί!!

H Nipponia παρουσίασε διάφορα νέα μοντέλα στη σειρά μοτοσικλετών και σκούτερ στη Δομινικανή Δημοκρατία, σε μία εκδήλωση που καλύφθηκε από τοπικό τηλεοπτικό κανάλι.

Ο Felix Santana της Nipponia, ήταν ο επικεφαλής της παρουσίασης των νέων μοντέλων σε όλους τους μεγάλους διανομείς της χώρας.

Πολλά από αυτά τα νέα μοντέλα κυκλοφορούν ήδη στους δρόμους.

Η πρώτη λέσχη μοτοσυκλετών που απαρτίζεται αποκλειστικά από Nipponia Brios, δημιουργήθηκε στην πόλη La Romana της Δομινικανής Δημοκρατίας.

Οι “La Romana Brio Riders” διοργανώνουν συχνά ταξίδια σε όλη τη χώρα. Το επίσημο ντεμπούτο τους πραγματοποιήθηκε στις 23 Σεπτεμβρίου στη La Romana.

Οι Brio Riders έχουν αναγνωριστεί και υποστηρίζονται από τη Nipponia και από το διανομέα της La Romana distributor P & P Comercial.

 

Μάθετε περισσότερα για τους La Romana Brio Riders στο blogspot τους: www.laromanabrioriders.blogspot.com

 

Ο Sean McKeon, ιδιοκτήτης ενός Nipponia Brio 125, το οποίο αγοράστηκε από τον αντιπρόσωπο της Nipponia CBS Whitton στο Twickenham Ηνωμένου Βασιλείου, κάλυψε απόσταση μεγαλύτερη των 3.000 χλμ σε δύο εβδομάδες με το πιστό του παπί.

Ξεκινώντας από το Λονδίνο και ταξιδεύοντας προς το Βορρά, ο Sean έφτασε στο Fort William στα Σκωτσέζικα Highlands προτού γυρίσει και κατευθυνθεί προς τα νοτιοδυτικά, με κατάληξη τη γενέτειρά του, το Δουβλίνο στην Ιρλανδία.

Όπως δήλωσε ο ίδιος ο Sean, "αυτή είναι μια απίστευτη διαπίστευση για τη Nipponia και την ίδια τη μηχανή" το να καλύψουμε μια τέτοια απόσταση σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα "χωρίς να έχουμε κανένα πρόβλημα (εκτός από ένα σκασμένο λάστιχο)". Ο Sean είπε επίσης ότι ζυγίζει περισσότερο από την ίδια τη μηχανή και κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του έφερε επίσης μια βαριά τσάντα στην πλάτη του.

Η διαδρομή του ήταν η ακόλουθη:

London – Birmingham – Leeds – Newcastle – Edinburgh – Fort William – Glasgow – Cairnryan – Belfast – Dublin

        

H Nipponia απολαμβάνει μακρόχρονη συνεργασία με την γαλλική Eccity (www.eccity-motocycles.comη οποία παράγει την σειρά ηλεκτρικών scooter Artelec.

Το Artelec είναι παράγωγο του μοντέλου Arte της Nipponia, το οποίο έχει σχεδιαστεί από τον φημισμένο έλληνα σχεδιαστή Σωτήρη Κοβό και έχει εξελιχθεί σαν μοντέλο από την ίδια την Nipponia.

To Artelec έχει γνωρίσει μεγάλη εμπορική επιτυχία στην γαλλική αγορά και υπάρχουν άμεσα σχέδια επέκτασης του δικτύου πωλήσεων σε άλλες αγορές της κεντρικής Ευρώπης.